TEFSI - Transformation of European Food Systems towards Sustainability by Transnational, Innovative Teaching
Poskytovatel
EU Erasmus+ Program
Doba trvání projektu
2018 - 2020 (pravděpodobné prodloužení do 2021)
Koordinátor projektu v Centru
Partneři projektu
- Warsaw University of Life Sciences
- Charles University
- ISARA-Lyon A French Higher Education Institution
- University of Kassel
- Münster University of Applied Sciences
- University of Copenhagen
- The University of Gastronomic Sciences
- University of Zagreb, Faculty of Agriculture
- Vytautas Magnus University Agriculture Academy
Popis projektu
TEFSI podporuje spolupráci 9 evropských univerzit, které vytvářejí, implementují a dále šíří inovativní výukové přístupy, materiály, metody a nástroje vztahující se k různým aspektům udržitelnosti potravinových systémů. Projekt tím zvyšuje povědomí přednášejících na vysokých školách ohledně potřeby zahrnutí udržitelnosti do jejich každodenní výuky v oblastech výživy člověka, potravinářství, zemědělství a dalších relevantních oblastech.
Dílčí cíle projektu v rámci COŽP
Řešitelský tým
Dana Kapitulčinová
Jiří Dlouhý