Mezinárodní workshop "Forestry Valuation and Policy Relevance" (Praha, 14.12.2007)

Místo konání: Univerzita Karlova v Praze - Karolinum, Ovocný trh 3/5, 116 36 Praha 1 - Malá zasedací místnost (2. patro)

Termín konání: 14.12.2007

Centrum pro otázky životního prostředí UK pořádalo seminář "Forestry Valuation and Policy Relevance (Oceňování lesních ekosystémů a politická relevance".

Seminář byl zaměřen na použití metod netržního oceňování a jejich významu pro účely strategií v oblasti lesnictví. Byly zde prezentovány výsledky probíhajícího výkumu oceňování rekreační funkce lesů. Zvláštní důraz byl kladen na diskusi o metodě cestovních nákladů, metodě výběrového experimentu a metodě podmíněného oceňování. Dále byla rozebírána úloha a důsledky tohoto typu výzkumu pro rozhodovací procesy.jedle

Prezentace a diskuse probíhaly v anglickém jazyce.

Workshop a výzkumný projekt o oceňování rekreační funkce lesů je podporován  Ministerstvem Zemědělství ČR. Popis výzkumného projektu naleznete zde. 

Chcete-li získat podrobnější informace o workshopu a projektu, kontaktujte, prosím, koordinátora projektu Jana Melichara (e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.).

 

Místo konání workshopu na mapě 

Program workshopu (angl.)

Call for papers (angl.)

Leták workshopu (angl.)

Prezentace

 

Kontakt

Univerzita Karlova
Centrum pro otázky životního prostředí
José Martího 407/2
160 00 Praha 6

tel.: +420 220 199 460

e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. 

Jak k nám

Ochrana osobních údajů

Informace o ochraně osobních údajů

Pověřenec pro ochranu osobních údajů

Mgr. Jan Jindra
E-mail: gdpr@cuni.cz
Telefon: +420 224 491 740